Advocaten gezocht

Sluit je bij ons aan.

Strijders voor rechtvaardigheid gezocht: Sluit je aan bij de frontlinie voor consumentenrecht

Bij Advocatenkantoor Sepehr zijn we niet zomaar een team van advocaten; we zijn echte strijders voor consumentenrechten. Dag in, dag uit gaan we tot het uiterste om te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Denk aan een boksring, maar dan met wetboeken en slimme strategieƫn. We zijn transparant, recht door zee en staan altijd klaar om oneerlijkheid in het aankoopproces een knock-out te geven.

Als jij bij ons aan de slag gaat, ben je meer dan een advocaat. Je bent een held voor de consument. Je pakt zaken aan die superbelangrijk zijn, niet alleen voor individuele klanten, maar voor iedereen. Bij ons krijg je een podium om je juridische skills in te zetten voor echte verandering en een eerlijkere markt.

Ben jij die tijger die we zoeken? Iemand die hart heeft voor consumentenrecht en die vecht voor gerechtigheid? Bij ons heb je de keuze: in loondienst of als zelfstandige, zodat je zelf kunt bepalen welke zaken je aanspreken.

En het is niet alleen maar juridisch werk wat de klok slaat. Je bent ook onderdeel van een team dat strijdt voor beleidsverandering en het verspreiden van bewustzijn over consumentenrechten. We geloven in de kracht van diversiteit en samenwerking.

Dus, ben je klaar om echt een verschil te maken? Kom erbij en vecht mee voor een wereld waar rechtvaardigheid voor consumenten de norm is.

image

De rol van de advocaat

Bij Advocatenkantoor Sepehr zijn we niet zomaar bezig met wetboeken, we zijn de go-to experts in wettelijke garantiezaken. En nu? Nu zoeken we juridische rocksterren om ons dreamteam te versterken. Wil jij je juridische superkrachten gebruiken om mensen te helpen met hun recht op wettelijke garantie? Dan is dit jouw kans om bij een dynamisch en gepassioneerd team aan te sluiten!

Wat we zoeken in onze nieuwe teamleden? Het volgende:

  • Juridische Superhelden: Heb je skills in wettelijke garantiezaken, consumentenrecht of iets soortgelijks? Dan zoeken we jou!
  • Analytische Ninjas: Kun je complexe zaken ontrafelen als een pro en slimme oplossingen bedenken? Laat het ons zien!
  • Communicatiekampioenen: Ben je een ster in praten en schrijven, en kun je dit zowel bij klanten als in de rechtbank laten zien? Perfect!
  • Teamplayers: Wil je samenwerken in een team dat elkaar steunt en samen successen viert? Welkom aan boord!
image

Veelgestelde vragen

Wat maakt werken bij Advocatenkantoor Sepehr uniek? Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een gepassioneerd team dat zich inzet voor het beschermen van consumentenrechten en het bevorderen van rechtvaardigheid.

Welke groeimogelijkheden biedt het kantoor? We bieden diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, inclusief interne trainingen, deelname aan seminars en doorgroeimogelijkheden.

Wat voor soort ondersteuning biedt het kantoor? We bieden ondersteuning op zowel professioneel als persoonlijk vlak, inclusief flexibele werkuren en een collegiale werkomgeving.

image

Meld je aan voor beoordeling

Stap voor Stap naar Jouw Rol:

  1. Online Aanmelding: Begin door je gegevens in te vullen in ons online sollicitatieformulier.
  2. Documentatie: Voeg je CV, motivatiebrief en eventuele aanbevelingen of certificaten toe.
  3. Selectieproces: Ons team beoordeelt je aanmelding en nodigt geselecteerde kandidaten uit voor een gesprek.
  4. Interview: Een persoonlijk of virtueel interview om elkaar beter te leren kennen en te bespreken hoe jij bijdraagt aan ons team.
  5. Besluit: Na de interviews nemen we een besluit en informeren we je over de volgende stappen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
image