Tarieven

Een helder overzicht.

image
Wat jij betaalt

Heb je recht op rechtsbijstand?

In elke zaak probeer ik de volgende stappen toe te passen om te bepalen of het in uw belang is om betaalde rechtsbijstand te krijgen.

Als u een inschatting wilt krijgen van uw situatie en de mogelijke kosten van rechtsbijstand, kunt u contact met mij opnemen. Bel mij en bespreek de zaak kort. Tijdens het telefoongesprek zullen we de volgende vragen bespreken.

A) Wat is het probleem dat opgelost moet worden?

B) Is het een zaak of een probleem waarvoor niet per se betaalde rechtsbijstand nodig is?

C) Of kan de oplossing van uw probleem beter worden uitgevoerd of alleen door een advocaat worden geboden

D) Welk deel van de noodzakelijke stappen die nodig zijn om uw probleem op te lossen, kunt u zelf doen. Wat u zelf kunt doen, kost mij geen tijd en bespaart dus op uw advocaatkosten. Ik zal u een schatting geven van de tijd die nodig is voor de taken waarvoor ik (als advocaat) beter toegerust ben of taken die alleen een advocaat kan verrichten.

E) Het is de bedoeling een vaste prijs overeen te komen, zodat u met een gerust hart van tevoren weet wat het honorarium en de kosten van uw advocaat aan het einde van de rit zullen zijn.

F) Een deel van het aanbieden van een oplossing en kosten is om te beoordelen of de potentiële voordelen opwegen tegen de kosten. Het is niet mijn bedoeling om alleen uit principe juridische zaken aan te spannen waarbij alleen de advocaat baat heeft. Dat zou u ook niet moeten doen. Het belangrijkste is het probleem in kwestie te verminderen en niet te vergroten door extra kosten voor rechtsbijstand (advocaat, borg en griffierechten).

G) Een belangrijke voorwaarde voor mij om u een vaste prijs of een maximumbedrag aan advocaatkosten te geven, is om mijn risico van wanbetaling te beperken. Ik beperk mij tot het bedrag dat ik u in rekening kan brengen en wil mij daarom niet belasten met het ontvangen van betaling na afloop van onze opdracht.

De mogelijkheden

Kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen

Anderen over ons

Cliënten aan het woord

We zijn trots op wat onze cliënten over ons zeggen. Daarom laten we je dit graag lezen.

Om een eerlijk en onafhankelijk beeld te tonen van de meningen die cliënten over ons hebben zijn we aangesloten bij Advocaatscore. Wanneer je op de badge hiernaast klikt kun je de reviews over ons kantoor bekijken.

Daarnaast kun je daar ook zelf een review over ons plaatsen. We zijn zeer benieuwd naar je feedback.