Stage

Sluit je bij ons aan.

image

Op zoek naar een unieke stageplek?

Heb je interesse in een stageplaats die anders is dan anderen? Dan ben je bij Advocatenkantoor Sepehr aan het juiste adres. Sinds 22-12-2022 heeft ons kantoor plek voor een nieuwe stagiair(e). De rechtshulp branche en in het bijzonder de advocatuur is niet veel veranderd in vergelijking met andere sectoren. Dit advocatenkantoor zoekt de grens op en biedt radicaal snelle oplossingen voor gewone mensen zonder al te veel juridische ervaring.

Deze stagemogelijkheid biedt de kans én de begeleiding om niet alleen het beroep van een advocaat te leren, maar ook om een betere advocaat te worden dan je stagebegeleider. Andere uitgangspunten van de stage zijn als volgt.

  • Het is jouw stage. Verantwoordelijkheid mag je zelf nemen en wordt niet opgelegd. Het is daardoor aan jou wat je maximaal opsteekt en meemaakt tijdens je stage en of je na afloop verbonden blijft aan het kantoor als student-medewerker. Dit is ook de reden waarom geen termijn wordt gegeven voor een uitwerking.
  • Studie gaat voor. Afstuderen is het allerbelangrijkste, ook voor het kantoor.
  • De beperkingen van de stage bepaal jij. Je kunt zoveel van de advocatenpraktijk meemaken (zittingen, etc.) en opsteken (juridische kennis, maar ook vaardigheden) als je zelf in staat bent.
  • We denken niet in termen van goed of fout. Verbeterpunten zijn er altijd. Leermomenten soms ook.

Zin om verfrissende nieuwe methodes en toegepaste marketingprincipes te ervaren? Bel of WhatsApp: 020-2443900 of stuur een mailtje naar: stage@sepehr.nl.

Terwijl iedereen naar traditionele stages en werkplekken kijkt, loop jij vooruit en kun je je bezighouden met wat je echt interessant vindt.

Your drive meets our opportunities = great succes (Borat quote, don’t sue).

Samengevat

Voor WO Rechtsgeleerdheid en HBO-Rechten studenten is er op kantoor gelegenheid voor meeloop- of werkstage.

Bel even om de mogelijkheden van het moment te bespreken. Solliciteren per e-mail mag ook. De sollicitatie vindt plaats in de vorm van een meeloopdag. Anders dan anders, maar beter dan normaal.

KANTOORLOCATIE
Ms. van Riemsdijkweg 6,
1033 RD Amsterdam

De OV-reistijd vanaf HvA bedraagt ongeveer 33min.

Vanaf de UvA 36min. En vanaf de VU is het 45min.

 

Contact

Neem contact met ons op

Anderen over ons

Cliënten aan het woord

We zijn trots op wat onze cliënten over ons zeggen. Daarom laten we je dit graag lezen.

Om een eerlijk en onafhankelijk beeld te tonen van de meningen die cliënten over ons hebben zijn we aangesloten bij Advocaatscore. Wanneer je op de badge hiernaast klikt kun je de reviews over ons kantoor bekijken.

Daarnaast kun je daar ook zelf een review over ons plaatsen. We zijn zeer benieuwd naar je feedback.