Bestaande bedrijven gevestigd in of handelend op het Nederlands grondgebied die cryptodiensten aanbieden (walletbeheer, exchanges, betalingsoplossingen en o.a. inkoop) hebben nog tot 18 mei a.s. de tijd. Tot die tijd kunnen zij zich nog melden bij de DNB ter registratie.

Vanaf 18 mei 2020 zal naar aller waarschijnlijk de aanpassing van de wet in werking treden die aanbieders van cryptodiensten onder het toezicht plaatst van de DNB. Bestaande partijen die zich vóór die datum hebben geregistreerd kunnen op basis van het overgangsrecht hun diensten voorlopig voortzetten.

Niet tijdig geregistreerd? Dan kan ook geen beroep gedaan worden op het overgangsrecht. Eventueel na 18 mei 2020 aangeboden cryptodiensten zijn dan verboden. Houd hier rekening mee.

Bel mij gerust even (mr. Sepehr Yadegari) als u meer wilt weten over uw situatie en mogelijkheden.

de heer mr. Sepehr Yadegari

Als advocaat gespecialiseerd in aankooprecht maakt hij zich hard voor cliënten die een miskoop doen. Hij zorgt ervoor dat ze terugkrijgen waar ze recht op hebben. Dat ze schadeloos gesteld worden. In sommige gevallen betekent dat een reparatie van hun product. In andere gevallen een volledige ontbinding van de koop.