Je gaat niet naar een advocatenkantoor voor de regel. Die kun je opzoeken. De uitzondering op de regel. Daar staan we voor.

Het is deze week weer mogelijk gebleken om een negatieve BKR registratie door te halen. De registratie dateerde uit een ander leven in een ver verleden van een cliënt(e).

Het verschil met andere aanbieders van deze dienstverlening is de volledigheid. Alle aspecten van toen met alle verschillen van nu duiden en onderbouwen met bewijsstukken.

Dat kost meer aan de voorkant, maar betaalt zich uit in tijd en beperking van de kosten als er alsnog een procedure gevoerd moet worden.

Het was een langer proces om alle feiten op een rijtje te krijgen en nog zoveel meer tijd en moeite om bewijsstukken te vergaren uit die periode. Bewijzen van de huidige situatie zijn dan weer makkelijker te vergaren.

Je moet kunnen aantonen dat de reden waarvoor de negatieve BKR registratie plaatsvond tijdelijk was, incidenteel van aard en duurzaam niet meer aanwezig in je leven. De waarborgen ter voorkoming van de situatie uit het verleden zijn van belang. Heb je die? Laat dat zien!

Vragen? Bel gerust (020 – 244 3900), WhatsApp of stuur een mailtje naar bkr@sepehr.nl

de heer mr. Sepehr Yadegari

Als advocaat gespecialiseerd in aankooprecht maakt hij zich hard voor cliënten die een miskoop doen. Hij zorgt ervoor dat ze terugkrijgen waar ze recht op hebben. Dat ze schadeloos gesteld worden. In sommige gevallen betekent dat een reparatie van hun product. In andere gevallen een volledige ontbinding van de koop.