De gemeente Eindhoven heeft besloten om tegemoet te komen aan de bezwaren van de ondernemers bijgestaan door advocaat mr. Sepehr Yadegari.

De druk van de zitting vrijdag 10 september 2021 heeft een rol gespeeld bij de beslissing van het College van B &W van de gemeente Eindhoven.

In een eerder artikel is hier al over geschreven: https://sepehr.nl/ondernemers-kruisstraat-en-woenselse-markt-eindhoven/

Het Eindhovens Dagblad en Studio040 hebben direct het nieuws gepubliceerd.

Opmerkelijk is dat de gemeente nu al een beslissing op het bezwaar heeft genomen, nog voordat het advies van de bezwaar- en adviescommissie is opgesteld en doorgezonden.

De zitting is overmorgen (vrijdag), maar de beslissing op bezwaar van vandaag wordt bewust door de gemeente niet alvast per e-mail of fax gedeeld met de advocaat van de ondernemers. Dat is jammer.

Wordt vervolgd!

de heer mr. Sepehr Yadegari

Als advocaat gespecialiseerd in aankooprecht maakt hij zich hard voor cliënten die een miskoop doen. Hij zorgt ervoor dat ze terugkrijgen waar ze recht op hebben. Dat ze schadeloos gesteld worden. In sommige gevallen betekent dat een reparatie van hun product. In andere gevallen een volledige ontbinding van de koop.