Gebruikte auto (occassion) gekocht zonder garantie waar je problemen mee hebt?

Voor de versnelde behandeling (kijk hier voor meer info) is het nu mogelijk om met WhatsApp de vraag te stellen: waar heb ik recht op?

Klik hier om WhatsApp te open. Alles staat al klaar, behalve de koffie.

Vergeet niet het kenteken van de auto in te vullen, wat de koopsom is (hoeveel je ervoor hebt betaald) en wat er mis mee is.

Dat laatste niet op het niveau van een automonteur, maar wat jouw ervaring is met de auto. Automaat die niet goed werkt of een motor die gekke geluiden maakt.

Achtergrondinformatie

Je hebt een auto gekocht ‘zonder garantie’. De auto doet het niet zoals verwacht. Misschien heb je storingslampjes in beeld of erger: de motor zit in noodloop. Veelvoorkomend gebrek is de automatische versnellingsbak (automaat). De DSG van Volkswagens (Audi, Seat, Skôda) is een berucht exemplaar.

de heer mr. Sepehr Yadegari

Als advocaat gespecialiseerd in aankooprecht maakt hij zich hard voor cliënten die een miskoop doen. Hij zorgt ervoor dat ze terugkrijgen waar ze recht op hebben. Dat ze schadeloos gesteld worden. In sommige gevallen betekent dat een reparatie van hun product. In andere gevallen een volledige ontbinding van de koop.